Lidmaatschap

Het lidmaatschap van onze vereniging loopt van 1 januari t/m 31 december.


Contributie:

Senioren vanaf 18 jaar

€ 200,00

Studerende leden* vanaf 22 jaar tot en met 27 jaar

(Dit is alleen voor een voltijd studie)

€ 110,00

Studerende leden* van 18 tot en met 21 jaar

€ 97,50

Junior leden van 13 tot en met 17 jaar

€ 90,00

Junior leden tot 13 jaar

€ 55,00 

Zomer Challenge (1 juni t/m 31 augustus)

€ 60,00

Introducé maximaal 3x per jaar, per keer

€ 5,00 


Opzeggen lidmaatschap:


Opzegging van het lidmaatschap dient te gebeuren vóór 1 november voorafgaand aan het nieuwe seizoen.

Dit kan d.m.v.:

- een mail te sturen naar: ledenadministratie@tvdeslenk.nl (met leesbevestiging en ontvangstbevestiging!)Doe mee aan de Zomer Challenge!

Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge!

Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor de Zomer Challenge! De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je drie maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten.

- Je ontvangt een lidmaatschap voor de maanden juni, juli en augustus om vrij te tennissen wanneer het jou uitkomt.

- Kosten: € 60 ,-

Ben je zelf al lid van TV De Slenk? Geef dit mooie aanbod dan door aan je vrienden, familie, kennissen, buren, etc. Laat iedereen kennis maken met onze fantastische tennisclub, waar het, na de sportieve inspanning, heerlijk vertoeven is met een drankje.

Doe je ook mee?

Wij dagen je uit om binnen drie maanden klaar te zijn voor het '17+ en 40+ Open Dubbel Toernooi 2024' bij ons op de club.
Voor meer informatie, neem contact op met
secretaris@tvdeslenk.nl
Meld je aan via het 'inschrijfformulier' op de website.


De Gelrepas

De GelrePas is voor degenen die een bijstandsuitkering ontvangen van hun gemeente. Ook zij die een ander inkomen ontvangen, tot ten hoogste 120% van de bijstandsnorm, kunnen voor de pas in aanmerking komen. De gemeenten die de GelrePas verstrekken zijn: Arnhem, Duiven, Overbetuwe, Renkum, Rheden, Rozendaal, Westervoort en Zevenaar.

Kinderen van 4 tot 18 jaar met een GelrePas die lid zijn, of willen worden, van een sportvereniging hoeven hun contributie niet zelf te betalen. Via de gemeente wordt de contributie betaald. Voor de vergoeding aan de verenigingen wordt een maximum van € 225,- per kind (per jaar) gehanteerd.

Voor volwassen (vanaf 18 jaar) ontvangen verenigingen 50% van de contributie, ook met een maximale vergoeding van € 225,– (per jaar). De vergoeding geldt voor het lidmaatschap van maximaal één vereniging per jaar. Het bedrag dat niet wordt vergoed, dient de vereniging bij het lid te incasseren.  

Wil je hier gebruik van maken. Stuur dan een bericht naar: ledenadministratie@tvdeslenk.nl