Tennisles

De tennislessen van TV De Slenk zijn geschikt voor alle leeftijden en worden aangeboden op elk niveau, van starter tot de meer gevorderde/competitie speler.

Heb je interesse stuur dan even een bericht naar de trainers.


Leon Lobach


Martine Vosseberg


LET OP: Om tennislessen te kunnen volgen op ons tennispark moet je WÉL lid zijn van TV De Slenk!

Dus meld je ook even aan via het 'inschrijfformulier' om lid te worden van onze vereniging.


Lieve Slenkers,

Ik geef nu alweer meer dan een jaar les op de Slenk en dat bevalt goed! Fijne mensen, buiten zijn en heerlijke gravelbaantjes is een mooie combinatie. Voordat ik daadwerkelijk op m’n achtste echt op tennis mocht, speelde ik elke dag voor het naar school gaan tegen de muur. Ik stond dan rond 06:00 uur op om bezig te kunnen zijn met racketje en bal. Dit ging als vanzelf, dus blijkbaar haalde ik er toen al veel plezier uit. Vanaf dat moment tot en met de middelbare schoolperiode ben ik altijd veel blijven tennissen. Daarna ging het nog een stapje verder en kreeg ik de kans om fulltime te gaan trainen in Valkenswaard. Na die tijd ben ik al vrij snel begonnen met lesgeven. Ik deed de kunstacademie en dit lesgeven was toen een ideaal bijbaantje. Dit is zo gebleven en het tennisles geven en het werken als tekenaar gaat nu goed samen. Het blijft leuk om mensen te zien die zoveel plezier hebben met het spelletje of om te proberen mensen plezier te laten ervaren met het spelletje. En waar kan dat nou beter dan op de Slenk!
Tot later!

Groetjes,

Leon


Hallo,

Ik ben Martine Vosseberg en ga vanaf 1 januari 2024 bij jullie training geven. Met een aantal van jullie heb ik al kennisgemaakt maar voor diegenen die mij nog niet kennen, stel ik me graag even voor; Tennis heeft altijd een belangrijk deel van mijn leven uitgemaakt. Als professioneel tennisster heb ik acht jaar nationale en internationale toernooien gespeeld. Jarenlang hoorde ik tot de beste 11 speelsters van Nederland en 290 op de wereldranglijst. Ik heb de afgelopen 17 jaar met veel plezier training gegeven aan jong en oud, aan beginners en gevorderden in Huissen. Ik geef graag training aan iedereen die wat op tennisgebied wil leren. Mijn doel is het maximale uit elke speler te halen. Elke speler heeft zijn maximale niveau en voor mij is het de uitdaging de speler tot dit punt te brengen. Wat ik in ieder geval heel belangrijk vind, is de spelbeleving en de spelvreugde van mijn leerlingen. Ik heb er ontzettend veel zin in om bij jullie aan de slag te gaan. Ik hoop dat iedereen die van mij training krijgt veel plezier zal hebben en kan zeggen dat ze veel geleerd hebben.

Groetjes,

Martine